11 sfaturi de moda chiar dacă ai trecut de 50 de ani

starmagazin.eu
Read Time3 Minute, 40 Second

Chiar dacă am trecut de vârsta de 50 de ani, noi femeile de azi suntem tinerele de ieri si suntem generația care a fost obișnuita sa poarte blugii cu eleganta, am învățat cum sa ne îmbrăcam in stil Parizian sau Italian. Vârsta este doar un număr nu si un stil. Nu renunța la tinerețea stilului doar pentru faptul ca ai trecut de o anumita vârsta.

Fiecare vârstă își are farmecul său. Stilul vestimentar și vârsta trebuie să fie într-o armonie absolută. Zâmbetul și sfaturile prețioase de la stiliști, vă vor ajuta să creați ținute armonioase și elegante chiar dacă deja ați trecut de prima tinerețe.

1. Nu vă fie frică să purtați ținute cu imprimeuri.

Atunci când vorbim despre haine cu imprimeuri, nu ne referim la hainele animal print. Modelele de imprimeuri vor atrage atenția și vor conferi eleganță. Ținutele alese la locul de muncă trebuie să fie cu imprimeuri discrete: dungi verticale, zigzaguri și figuri geometrie. Pentru o ieșire în oraș alegeți culori deschise și liniilor rotunjite și imprimeuri florale sau etnice.

2. Haine largi

Odată cu vârsta, silueta unei femei poate suferi schimbări absolut normale și blugii preferați nu mai stau pe silueta dvs ca pe timpuri. Stiliștii recomandă femeilor să renunțe la centurile rigide în favoarea celor elastice. Există o mulțime de modele de pantaloni pentru orice tip de figură: de la pantaloni clasici, la pantaloni palazzo, în vogă în acest sezon. Trebuie doar să alegeți modelul care vi se potrivește.

3. Nu vă fie teamă să adăugați o pată de culoare.

Cifra din buletin nu trebuie să fie motivul principal pentru care să alegeți doar haine de culoare neagră. Nu vă fie teamă să adăugați puțină culoare. Să o faceți într-un mod elegant precum o pariziană stilată: alegeți un articol vestimentar care se va potrivi cu ținuta dvs. Acesta poate fi un sacou, o pereche de pantaloni sau o jachetă. Chiar și o eșarfă poate schimba și împrospăta imaginea dvs.

4. „Acoperiți-vă” într-un mod elegant și stilat.

Dacă credeți că zona gâtului sau a decolteului trebuiesc acoperite, este dreptul dvs. Dar pentru a acoperi zona „incomodă” stiliștii recomandă să alegeți un pulover cu un guler elegant, drapat, precum și eșarfe de mătase sau palatine ușoare. Mai mult, cu ajutorul accesoriilor puteți adăuga întotdeauna culori chiar și dacă sunteți adepta unui  stil discret.

5. Înlocuiți culoarea neagră cu gri sau maro.

Negrul este o culoare elegantă și multe femei când trec de vârsta tinereții fac abuz de ea. Cu siguranță această culoare le fac să arate mai slabe, dar în niciun caz nu le conferă tinerețe. Stiliștii recomandă înlocuirea culorilor negre cu alte culori neutre. De exemplu, gri, maro sau albastru.

6. Nu este neapărat să fiți în trend.

Multe femei, în goana de a fi mereu la modă consideră orbește că a fi în trend, înseamnă a fi tinere. Fiți o doamnă. Fiți mereu elegantă și stilată. Adidașii combinați cu rochii, nu sunt ținute demne de luat in considerare

7. Nu vă fie frică să expuneți unele părți „deschise” ale corpului.

Fusta nu este un tabu, ci în continuare este prietena ta devotată. Nu trebuie neapărat să fie lungă. Ascundeți imperfecțiunile picioarelor purtând colanți, iar vara folosiți creme cu efect bronzant.

8. Puțin mai scurt.

În acest caz, nu este vorba despre fustă, ci despre pantaloni. Pentru a împrospăta garderoba, stiliștii vă sfătuiesc să optați pentru pantaloni ușor mai scurți care vă descoperă glezna. Această opțiune nu numai că arată elegant, ci vă permite să alegeți o pereche de pantofi interesanți și eleganți.

9. Adăugați volum în ținute.

Dacă vă doriți să ascundeți unele imperfecțiuni ale siluetei, puteți alege un cardigan lung, o cămașă lungă sau o pelerină asimetrică.

10. Purtați mai puține accesorii, dar mai valoroase.

Stiliștii recomandă să accesorizați ținutele cu bijuterii cu adevărat valoroase. Un colier deosebit, o brățară potrivită, un inel de dimensiuni mari, sau chiar un ceas — este tot ceea ce aveți nevoie pentru a fi elegantă și stilată.

11. Nu renunțați la pantofii cu toc.

Pantofii cu toc conferă grație și feminitate. Nu e neapărat să purtați pantofi cu toc înalt, dar și cel mai mic toc vor accentua eleganța ținutei.

Tinerețea nu este veșnică. Si totuși poate dura o veșnicie dacă nu renunti la un stil adecvat care te valorizează. Alegeți ținute care să vă exprime feminitatea indiferent de vârstă!

Post original: Fa singur

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Indestructibila Kimmy Schmidt

“Apocalypse, apocalypse / we caused it with our dumbness” patru femei îmbrăcate în calitate de consilieri cântă într-un buncăr ascuns în Indiana, adunate într-un cerc în jurul unui pom de Crăciun remediat. Apoi, brusc, cineva sparge ușa: nu sunt, așa cum ele se tem, acei monștri de foc din Judecata […]

Inscrie-te la News