Afirmarea vindecării – Emile Coué

starmagazin.eu
Read Time4 Minute, 34 Second

„În fiecare zi, în fiecare parte a corpului meu, sănătatea mea se îmbunătățește de la bine la mai bine”

(Declarație de vindecare parafrazată de formula lui E. Couè)

Această scurtă declarație de vindecare poate fi folosită în scopuri de vindecare generală.

Recomand acest exercițiu de cel puțin două ori pe zi , de preferință seara înainte de a adormi și dimineața imediat ce te trezești și, din nou, în timpul zilei, pentru a consolida și a menține declarația în viață (în acest caz mental). Această afirmație trebuie să fie șoptită de cel puțin 20 de ori pe exercițiu. Faceți-o de fiecare dată când simțiți o stare de rău de orice natură și, mai ales, dacă trageți de unele afecțiuni de care nu puteți scăpa cu mijloacele pe care le oferă Medicina oficială.

Amintiți-vă că  fiecare vindecare este întotdeauna o auto-vindecare a corpului , aceasta înseamnă că organismul are în sine toată capacitatea de a se vindeca de orice boală și că uneori „rămâne” și are nevoie de stimulare suplimentară, o solicitare, o încurajare. și un semn de încredere față de mecanismul său de auto-vindecare înnăscut. Scopul repetării unei afirmații vindecătoare este tocmai restabilirea puterii și a entuziasmului mecanismului nostru de vindecare, pentru a o împinge să funcționeze așa cum știe să o facă în mod natural.

A vedea este a crede.  Aștept mesajele tale de vindecare pentru cei care îl încearcă. Aceste afirmații de vindecare nu concurează cu tratamentul dvs. medical normal, considerați-le ca o terapie complementară care nu prezintă niciun tip de reacții adverse, dar care vă va aduce multă bunăstare și vindecare. 

Această „Afirmare Vindecătoare” trebuie să fie imprimată în mintea cuiva, ea trebuie să fie înregistrată în canelurile creierului în același mod ca și înregistrarea unei melodii în canelurile unui disc muzical.

Repetă această propoziție cu încredere, meditând asupra sensurilor sale, cu liniște și seninătate.

  • 1 – „În fiecare zi”…,
  • 2 – „În fiecare parte a corpului meu” …,
  • 3 – „Sănătatea mea” …,
  • 4 – „Se imbunatațeste” …,
  • 5 – „De la bine la mai bine” …!
Salvează-ti imaginea pentru a repeta fraza zilnic

Să încercăm să comentăm semnificațiile și valorile bunăstării și vindecării conținute în fiecare dintre cele cinci părți ale declarației de vindecare.

1 – „În fiecare zi”  include fiecare oră din zi, fiecare minut, fiecare moment al zilei. Prin urmare, acest gând scoate în evidență faptul că mecanismul nostru de auto-vindecare funcționează neobosit și fără întrerupere pentru toate cele 24 de ore din zi pentru a restabili sănătatea în corpul nostru.

Aceste cuvinte „În fiecare zi”, cu repetarea lor constantă și încrezătoare, impulsionează mecanismul inteligent de auto-vindecare al corpului pentru a efectua vindecarea, pentru a-și continua sarcina de vindecare fără încetare, pentru a-i arăta că avem o așteptare sigură a capacității de vindecarea de la sine a corpului, în care avem încrederea că corpul nostru are toate mijloacele și fiecare capacitate de a se vindeca, și avem încredere în aceste abilități și avem încredere că corpul funcționează cu bucurie, în fiecare moment, la fiecare puls, pentru a reface sănătatea perfectă în organism, la maximul posibilităților sale.

2 – „În fiecare parte a corpului meu” . Începem să înțelegem că fiecare formă de vindecare (chiar și ceea ce pare a fi munca medicamentelor) este întotdeauna, în cele din urmă, o auto-vindecare a organismului. Medicamentul, atunci când funcționează, dă ca stimul, dar ulterior corpul însuși este cel care își îndeplinește întotdeauna vindecarea. Acum, poate fi și faptul că atunci când decidem să folosim această afirmație de vindecare, suferim de mai mult de o boală. În acest caz, afirmația „În fiecare parte a corpului meu” include în cererea de vindecare orice stare de rău posibilă de care suferim, atât fizic cât și mental.

Așadar, atunci când spunem „În fiecare parte a corpului meu”, ne referim la orice formă de boală pe care vrem să o vindecăm în orice parte a corpului, inclusiv în acele stări patologice de natură psihică, cum ar fi depresia, anxietatea, temerile, descompunerea nervilor etc. Deoarece vindecarea nu înseamnă doar a te simți bine fizic, deoarece o recuperare completă include o stare completă de bunăstare psiho-fizică, sănătate și bucurie, pentru că o persoană tristă va putea cu greu să mențină o stare de sănătate bună.

3 – „Sănătatea mea”.  Gândindu-ne la sănătatea mea, ne referim la starea noastră generală, completă de sănătate. Înseamnă nu numai sănătate fizică și vindecare fizică, ci și să te bucuri de o stare perfectă de sănătate care include liniște sufletească, umor bun, bucuria de a trai.

4 – „Îmbunătățirea”.  Afirmarea că sănătatea mea se îmbunătățește nu mă contrastează cu realitatea pe care o trăiesc. Chiar și o îmbunătățire imperceptibilă este întotdeauna o îmbunătățire. Iar această afirmație, pe lângă faptul că este acceptabilă și plauzibilă chiar și la nivel inconștient, declanșează și inițiază acele îmbunătățiri pe care le așteptăm și pe care începem să le percepem clar. Să ne amintim că „devenim ceea ce gândim”.

5 – „De la bine la mai bine” . Această afirmație nu creează niciun conflict inconștient și acest lucru este foarte important pentru rezultate. Trebuie să procedăm treptat cu valoarea enunțurilor. De fapt, „De la bine la mai bine” sugerează la Subconștient un concept de continuitate și gradualitate spre vindecare. O îmbunătățire continuă a stării noastre de sănătate. Prin urmare, în fiecare zi vom experimenta că sănătatea noastră psiho-fizică se îmbunătățește zilnic în bine.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Donatorii de energie pozitivă

„Donatorii de energie pozitivă” sau opușii vampirilor energetici au capacitatea de a rămâne mereu veseli și concentrați asupra lucrurilor pozitive pe care viața le poate oferi. După cum mulți dintre voi știți, „Vampirii energetici” există și se hrănesc cu energiile noastre pozitive. Ne usucă. Există mai multe modalități de a […]

Inscrie-te la News