Atractia neintentionata sau nedorita

Read Time3 Minute, 17 Second

Majoritatea oameni sunt foarte curioşi să ştie de ce ei continuă să atragă mereu aceleaşi lucruri in viata lor. Ei sunt absolut siguri că nu emit nimic negativ, şi cu toate acestea, în anumite domenii din viaţa lor, experienţele negative continuă să apară.            

Aceasta se petrece pentru că ei emit vibraţii negative în mod neintenţionat, pur şi simplu observând ceea ce li se întâmplă, ceea ce le lipseste. De exemplu, atunci când vă deschideţi portmoneul şi nu vedeţi nici un ban, prin simplul fapt de a observa că nu vedeţi nimic acolo, emiteţi o vibraţie de lipsă, teamă sau ceva asemănător.

Deşi nu faceţi acest lucru cu bună ştiinţă, legea atracţiei pur şi simplu răspunde vibraţiei voastre şi vă aduce ceva corespunzător. Ea nu ştie ce fel de acţiune, pe care o realizaţi, vă face să generaţi această vibraţie negativă. Poate că voi vă amintiţi, sau vă prefaceţi, sau visaţi cu ochii deschişi, sau, ca în acest caz, pur şi simplu observaţi un fapt.

Ciclul observării  (Atracţia neintenţionată)

Atunci când observaţi ceea ce primiţi în viaţa voastră, cât de mulţi bani aveţi, calitatea relaţiilor pe care le aveţi, munca, sănătatea voastră, apare un anumit sentiment (o vibraţie), care poate să fie pozitiva sau negativa.

Observarea face să se emită vibraţii

Chiar dacă nu sunteţi conştient de aceasta, de fapt perpetuaţi „cercul realităţii”. Legea atracţiei va răspunde vibraţiei voastre, fie ea pozitivă sau negativă, amplificându-o.  Este important să înţelegeţi că legea atracţiei există deja în viaţa voastră, fie că o înţelegeţi sau nu, fie că vă place sau nu, fie că voi credeţi că există sau nu. Dacă vă place ceea ce observaţi, atunci bucuraţi-vă de acest lucru, căci sărbătorindu-l, veţi primi şi mai mult. Dacă nu vă place ceea ce aveti sau ceea ce vi se intampla, atunci este timpul să pătrundeţi în mod deliberat în tainele legii atracţiei, astfel încât să puteţi să opriţi atragerea lucrurilor pe care nu vi le doriţi şi să începeţi să atrageţi ceea ce vă doriţi. Sau, cu alte cuvinte, să învăţaţi atracţia deliberată.

 Amintiţi-vă întotdeauna ca: indiferent care este vibraţia pe care o emiteţi, legea atracţiei o va amplifica.

Aveţi stări sau sentimente în fiecare moment. Chiar si acum, în această clipă, starea sau senzaţia pe care o trăiţi vă face să emiteţi vibraţii pozitive sau negative. Aici intervine legea atracţiei. Legea atracţiei (acea energie universală din jurul vostru care se supune ştiinţei fizicii) răspunde vibraţiilor pe care le emiteţi. Chiar acum, în acest moment, această lege acţionează în concordanţă cu vibraţia voastră, aducându-vă mai mult din ceea corespunde acestei vibraţii, fie că ea este pozitivă sau negativă. De exemplu, atunci când cineva se trezeşte luni dimineaţa, fiind iritat şi irascibil, emite vibraţii negative. Si pe măsură ce emite aceste vibraţii negative, legea atracţiei răspunde, şi îi aduce ceva corespunzător acestor vibraţii. (Legea atracţiei întotdeauna acţionează în concordanţă cu vibraţiile voastre, fie ele pozitive sau negative). Deci această persoană se va da jos din pat, se va împiedica lovindu-şi degetele de la picioare, îşi va arde pâinea prăjită, traficul în care se înscrie va fi aglomerat, un client al său îşi va anula comanda, astfel încât va ajunge să spună: „Mai bine stăteam în pat toată ziua!”

Sau ce spuneţi despre agentul de vânzări care este bucuros şi entuziasmat de vânzarea pe care tocmai a încheiat-o, şi astfel emite vibraţii pozitive. La scurt timp după aceea, el încheie o nouă afacere profitabilă.

El va spune: „Îmi merge din plin!”

În ambele exemple de mai sus legea atracţiei acţionează, desfăşurându-se şi organizând tot ceea ce este necesar să se întâmple pentru ca ceea ce se petrece să fie în concordanţă cu vibraţiile emise, fie pozitive, fie negative.

Nu veti emite niciodata doua vibratii in acelasi timp.

Legea atracţiei răspunde la orice fel de vibraţie emiteţi, atrăgând către voi lucrurile corespunzătoare, fie ele pozitive sau negative. Ea pur si simplu răspunde vibraţiei voastre.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

De la tragedie la triumf si cum ne ajută situaţiile nefavorabile

Drumul către succes adesea este pavat cu greutăţi.  Schimbarea este determinată de frustrare  Nu am fost interesata de materialele de dezvoltare personală până când nu am adunat ani întregi de nemulţumire. Lucrurile care ne produc suferinţă ne educă. BENJAMIN FRANKLIN  Am descoperit aceste principii numai într-un moment nefast al vieţii mele. […]

Inscrie-te la News