Castelul Hohenzollern: un castel încântător la câțiva km de Stuttgart

starmagazin.eu
Read Time1 Minute, 47 Second

Castelul Hohenzollern se ridică deasupra masivului Alb Swabian, la 855 metri deasupra nivelului mării. Casa își ia numele de la familia Hohenzollern, o familie nobilă prusacă care a trăit aici din Evul Mediu timpuriu până la primul război mondial.

Construit în prima jumătate a secolului al XI-lea, castelul a fost complet distrus în 1423 în urma unui asediu de 10 luni al orașelor imperiale din Swabia. Câteva decenii mai târziu, structura a fost extinsă și fortificată de regele Frederic al III-lea, devenind refugiul Hohenzollern în timpul războiului de treizeci de ani. Între 1617 și 1633 a fost transformată într-o fortăreață, dar din 1771 a căzut treptat în disperare. Între 1846 și 1867, Frederic William al IV-lea din Prusia a ridicat a treia reconstrucție a castelului în stil neogotic, ca semn de prestigiu pentru familia Hohenzollern. În această privință, și-a îmbogățit structura cu turnulete și spire care îi conferă un aspect de basm.

În vremurile mai recente, prințul Ludovic Ferdinand din Prusia a strâns în camerele sale mai multe amintiri și descoperiri istorice din istoria prusacă, cum ar fi picturi, mobilier, efecte personale, cum ar fi uniforma lui Frederic cel Mare și o scrisoare a președintelui Statelor Unite, George Washington care îi mulțumește baronului von Steuben, un scion din Casa Hohenzollern, pentru serviciul acordat în Războiul american de independență.

Astăzi castelul este o atracție turistică populară. În timpul vizitelor ghidate, turiștii sunt însoțiți într-o călătorie prin sălile elegante, cu tavane și pereți tapetați în stil frescă. Itinerarul pornește din holul de la intrare cu tabloul arborelui genealogic al dinastiei, pentru a continua cu sala de mese și sala de bal. Numeroase statui și picturi sunt păstrate în camera contelui și Biblioteca este in stil frescă cu scene simbolice legate de familie. Vizita culminează cu Sala de comori, unde pot fi admirate numeroase obiecte aparținând familiei regale, inclusiv coroana regelui Prusiei. În aceeași încăpere există haine de epocă, bijuterii și artefacte din aur.

La 50 km de Stuttgart, Castelul Hohenzollern este o atracție turistică populară: datorită panoramei sale uimitoare și a comorilor păstrate în interior, o moștenire a unei istorii îndelungate și tulburi.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Heidelberg Castel & Miramar

Daca te țin picioarele, poti merge ORIUNDE Acesta este motto-ul meu chiar dacă nu întotdeauna l-am ascultat. Am ascultat uneori de alții, care-mi repetau (si știm ca ceea ce repeți se întipărește in minte) ca ai nevoie de multi bani ca sa călătorești. “Unde vrei sa mergi fără bani in […]

Inscrie-te la News