Cat am cheltuit noi pentru o scurta călătorie in Heidelberg & Miramar

starmagazin.eu
Read Time3 Minute, 24 Second

Nu prea sunt vremuri propice pentru a călătorii in afara tării in care locuiești. Pandemia ne-a impus reguli pe care nu avem de ales, trebuie sa le respectam.

Incertitudine creata de aceasta “Pandemie” multora dintre noi ne da o anumita stare de anxietate.

Daca vrei sa pleci in afara tarii mai întâi trebuie sa te informezi despre tot, dacă stai sau nu in Carantina la întoarcere, poate intre timp ești pe drum si intre timp regulile s-au schimbat, uneori exista si riscul sa nu te poti întoarce acasă.

Si atunci decât sa risti mai bine te deplasezi undeva de unde te poti întoarce repede acasă fără sa întâmpini anumite surprize nedorite.

Si totuși vrem sa ne facem o mini vacanta ca sa ne mai relaxam si sa uitam de stresurile create in timpul unei săptămâni; munca, scoală, stiri neliniștitoare, si întrebări precum “Ce va mai fi?”.

AVEM LA DISPOZITIE DOUA ZILE

“Unde si ce vrem sa vizitam?” – nici prea departe de casa dar sa ne si lase o amintire placuta.

Am ales locul Heidelberg Castel – si ce altceva mai putem vizita in apropiere, ținând cont ca noi deja am vizitat orașul care are un View(vedere) la fel de magnifica precum cea a castelului.

Atunci sa fie Miramar un parc de distracție, cu multe tobogane acvatice si cu Terme.

Si acum după ce am ales locul haideți sa vedem cât am cheltuit noi pentru aceasta Mini Vacanta.

Deci suntem 4 Persoane – avem nevoie de 2 camere la Hotel sau una cu 4 paturi. Noi avem Voucher, pe un Voucher putem lua maxim doua camere si plătim 20 de euro la un Ibis, 40 la un Sofitel sau 70 la un hotel de 5 stele di lanțul Acchor Hotel.

In Heidelberg am găsit un IBIS deci 2 camere x 20/camera = 40 de euro cazare

Apoi intrarea la Miramar care costa 25 euro/persoana x 4 persoane = 100 euro

Am cinat la restaurantul cu specific italienesc daBaggio si ne-a costat 70 Euro pentru 4 persoane, am mâncat Brusccheta, 3 Pizze, 1 Pasta, 3 Coca Cola si o Apa. Mult sau putin, cum ti se pare?

Localul este foarte frumos are si terasa afara si era plin, fapt ce presupune ca mâncarea este buna, iar noi putem conferma acest lucru. Daca ai ocazia sa mergi in Heidelberg neapărat mănâncă la DaBaggio.

A doua zi am luat micul dejun din afara hotelului, un Bäckerei (brutărie) din apropiere, in Voucher pe timpuri normale am fi avut micul dejun inclus, insa pe timp de Pandemie restaurantul la Hotel era închis, la fel si Barul. 

Un Mic dejun la Ibis costa 11,50 euro si este in stil American iți alegi tot ce vrei sa mănânci la preț fix.

Oricum si asa micul nostru dejun de la Bäckerei ne-a costat 12 euro in total pentru toți patru si vreau sa spun ca a fost destul de consistent.

Iar înainte sa ne întoarcem acasă, după baie si ținând cont ca aveam de făcut 150 de km pana sa ajungem am mers sa mâncam la un McDonald copiilor le place, uneori si mie dacă nu este prea des. Si am cheltuit 32 de euro pentru 4 persoane. 

Deci suma totala pentru Mini Vacanta noastră a fost: 260 de Euro pentru 4 persoane doua zile de distracție.

Ti se pare chiar asa de mult?

Merita omul sa cheltuiască pentru el si cei dragi aceasta suma?

Nu ai nevoie de Milioane ca sa te faci fericit, si asa cum imi spun mereu ”Doi lei in buzunar, persoanele iubite lângă mine si ma simt Milionara”

“Fericire este o stare si ea poate fi învățata sau antrenata”

Intr-un alt Blog am sa-ti povestesc cum plănuiesc o vacanta si mai economa si asa cum imi place sa-mi spun: “Bani de o înghețata si la drum”.

Dacă ti-a plăcut acest blog amintește-ti de un Like si o distribuire prietenilor tai, poate sunt curiosi, iar eu iți mulțumesc ca ai apreciat munca pe care am depus-o pentru acest Vlog si Blog.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Deciziile: sunt drumul spre puterea personala

„Omul se naște sa trăiască și nu să se pregătească să trăiască. ‘ BORIS PASTERNAK In Polonia un electrician de la șantierele navale din Gdansk, pe nume Lech Walesa, făcea un lucru de necrezut: hotărâse să ia atitudine împotriva regimului comunist. El a organizat și a condus o grevă a […]

Inscrie-te la News