Cei sase pasi care-ti pot transforma dorintele tale in Aur

Read Time2 Minute, 8 Second

Visele se indeplinesc atunci cand dorinta le transforma in actiune concreta. Cereti vietii daruri importante si o veti incuraja sa vi le ofere.

Orice om ce ajunge la varsta la care intelege scopul real al banilor incepe sa si-i doreasca. Nu ajunge sa-ti doresti ca sa te imbogatesti. Dar dorind bogatii, ajungem la o stare de spirit care devine o obsesie, apoi la planuri bine stabilite si modalitati de a obtine avere, si la sprijinirea acelor planuri cu o perseverenta care nu admite esecul si, in cele din urma, la bogatii.

Metoda prin care dorinta de imbogatire se poate traduce in echivalentul sau financiar consta din urmatorii sase pasi precisi si practici:

1. Stabiliti-va in minte suma exacta de bani pe care o doriti. Nu ajunge sa spuneti pur si simplu ?Vreau multi bani?. Stabiliti o suma exacta. (Exista o justificare psihologica a preciziei, care va fi descrisa intr-un capitol urmator).

2. Hotarati-va exact ce doriti sa dati in schimb pentru banii pe care-i doriti. (Nu exista conceptul de ?ceva pentru nimic?).

3. Stabiliti o data precisa cand vreti sa intrati in posesia banilor pe care-i doriti.

4. Conturati-va un plan hotarat pentru a va implini dorinta si incepeti imediat, indiferent daca sunteti gata sau nu, sa puneti in practica acest plan.

5. Scrieti clar si exact suma de bani pe care o intentionati sa o obtineti, stabilitiva termenul limita pentru obtinelea lor, ca si ceea ce doriti sa dati in schimb pentru acea suma, si elaborati atent planul prin care intentionati sa o acumulati.

6. Cititi-va angajamentul scris cu voce tare de doua ori pe zi, odata chiar inainte de culcare si odata imediat dupa ce va treziti, dimineata. Pe masura ce cititi ? imaginati-va, simtiti si credeti ca aveti deja banii.

Printeaza-ti imaginea si pastreaz-o la vedere, foloseste-o pentru dorintele tale in toate domeniile.

E important sa respectati instructiunile descrise in acesti 6 pasi. Este deosebit de important sa luati seama si sa respectati instructiunile din al saselea paragraf. Veti putea sa va plangeti ca va este imposibil sa va vedeti in posesia banilor inainte sa-i aveti de fapt. Iata unde va poate veni in ajutor dorinta arzatoare. Daca doriti bani intr-adevar, cu atata putere incat dorinta sa devina obsesie, nu va va fi deloc greu sa va convingeti ca-i veti obtine. Principalul este sa doriti bani, si sa deveniti atat de hotarat sa-i aveti incat sa va convingeti ca-i veti obtine.

StarMagazin – inspirat din Napoleon Hill

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

The Show Must Go On

2CELLOS Luka Sulic și Stjepan Hauser interpretând aranjamentul muzical „The Show Must Go On” de Queen. Un omagiu marelui Freddie Mercury pentru a 25-a aniversare a morții sale. http://smarturl.it/TheShowMustGoOn-str – Spotify http://smarturl.it/TheShowMustGoOn-ad – Amazon MP3 http://smarturl.it/TheShowMustGoOn-gp – Google Play http://smarturl.it/TheShowMustGoOn-am – Apple Music http://smarturl.it/TheShowMustGoOn – iTunes Share on Facebook Tweet […]

Inscrie-te la News