CELE PATRU LEGI SPIRITUALE

Read Time1 Minute, 24 Second

Prima lege spune: „Persoana care intra in viata ta este persoana potrivită”, adică nimeni nu intră în viața noastră din întâmplare, toți oamenii din jurul nostru, toți cei care interacționează cu noi, sunt acolo pentru un motiv, pentru a ne face să învățăm și să progresăm în fiecare situație.

A doua lege spune: „Ceea ce se întâmplă este singurul lucru care s-ar fi putut întâmpla”. Nimic, dar nimic, absolut nimic din ceea ce se întâmplă în viața noastră nu ar fi putut fi altfel. Chiar și cel mai mic detaliu. Nu există „dacă aș fi făcut asta, altceva s-ar fi întâmplat…”. Nu. Ceea ce s-a întâmplat a fost singurul lucru care s-ar fi putut întâmpla și a fost așa încât noi sa învățam lecția și sa mergem mai departe. Fiecare dintre situațiile care apar în viața noastră sunt ideale, chiar dacă mintea și ego-ul nostru sunt reticenți și nu doresc să le accepte.

A treia lege spune: „Momentul în care se întâmplă este momentul potrivit”. Totul începe la momentul potrivit, nu înainte, nu după. Când suntem pregatiti să începem ceva nou în viața noastră, atunci ce se va întâmpla.

Al pata lege și ultima spune: „Când se termină ceva, se termină”. Așa este. Dacă ceva s-a încheiat în viața noastră, este pentru evoluția noastră, deci este mai bine să o părăsim, să mergem mai departe și să ne continuăm drumul îmbogățiti cu aceasta experiență.

Cred că nu este întâmplător că citiți acest lucru, dacă acest text a intrat în viața voastră astăzi; se datorează faptului că sunteti pregatiti să înțelegeti că niciun un strop de ploaie nu va cădea vreodată în locul nepotrivit.

StarMagazin

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Credeam că cel mai rău lucru din viață este să fii singur

O persoană care învață să stea bine singură nu mai este mulțumită de compania nimănui. A învăța să te simți bine si singur este una dintre cele mai mari bătălii din viață. Există diferite tipuri de solitudine, cea dorită, cea indusă și apoi, cea mai rea, recurenta, în ciuda prezenței […]

Inscrie-te la News