Credeam că cel mai rău lucru din viață este să fii singur

starmagazin.eu
Read Time2 Minutes, 37 Seconds

O persoană care învață să stea bine singură nu mai este mulțumită de compania nimănui.
A învăța să te simți bine si singur este una dintre cele mai mari bătălii din viață. Există diferite tipuri de solitudine, cea dorită, cea indusă și apoi, cea mai rea, recurenta, în ciuda prezenței cuiva în viața ta te simti singur.

Ne simțim cu adevărat singuri când avem pe cineva lângă noi, care nu ne apreciază timpul si prezenta.

Credeam că cel mai rău lucru din viață este să fii singur. Nu, nu este asa. Am descoperit în schimb că cel mai rău lucru din viață este să stai cu oameni care te fac să te simți cu adevărat singur.

Robin Williams

În ciuda zgomotelor zilnice ale lumii prea des gândurile noastre răsună în mintea noastra făcând prea mult zgomot și, în general, cele mai recurente, sunt acele gânduri care ne rănesc cel mai mult.

Și atunci avem tendința să ne umplem spațiile goale cu oameni, situații, interese și multe altele. Si totul pentru a evita să simțim acea durere din nou. Suferința mentală este adesea paralizantă, pentru că te atinge în cea mai intimă parte a ta.

Se scufunda încet în interiorul nostru se ancoreaza ferm in rădăcinile noastre și, uneori, ne împiedică să respirăm.

Ei aleargă de parcă ar avea foc sub fund în căutarea a ceva care nu se găsește. Practic este frica de a se confrunta cu sine, este practic frica de a fi singur.

Charles Bukowski

Cine refuză singurătatea este, în general, o persoană care suferă și atunci când o persoană simte o înțepătură în stomac, ar face orice pentru a avea o rază de lumină. A fi singur cu noi înșine este înfricoșător, pentru că ne obligă să ne ocupăm de temerile noastre, de cele mai ascunse, de acelea pe care încercăm să le sufocăm în fiecare zi.

Singurătatea este ca o lupă: dacă ești singur și ești bine, arăți grozav, dacă ești singur și te simti rau, arati groaznic.

Giacomo Leopardi

O persoană care reușește să se simtă bine singur fiind, este o persoană care a învățat să se cunoască pe sine și mai ales, să se accepte pe sine. A învățat să înfrunte propriile sale fantome din trecut, să se iubească chiar daca nu are pe nimeni lângă el.

Este nevoie de multă putere pentru a putea a-ti putea iubi singurătatea. Doar o persoană care a atins cu adevărat fondul este în măsură să savureze cu adevărat singurătatea, iar atunci când solitudinea a devenit o companie credincioasă si nu mai este un dusman, începi să dai valoare timpul.

Nu mai ai nevoie in jurul tau de prezențe false. Nu mai faci compromisuri cu nimeni. Nu te mai multumesti cu o prezență fluctuantă care oricum ne face sa ne simțim singuri.

Star Magazin

0 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Smerenia incredibilă a lui Keanu Reeves

Keanu Reeves este unul dintre cei mai frumoși actori ai acestei epoci, dar de o frumusețe particulară, misterioasă, niciodată previzibilă și mai ales făcută din mari mistere. Fiind o persoană rezervată, nu este interesată să invadeze spațiul media, atunci când este prins prin surprindere în viața reală întotdeauna face un […]

Inscrie-te la News