Deepika Padukone în rolul personajului Malti din filmul Chhapaak

starmagazin.eu
Read Time2 Minute, 55 Second

Viața unei fete de nouăsprezece ani se schimbă  atunci când este supusă unui atac teribil cu acid. Dar ea decide să lupte pentru dreptate și să-și revendice viața.
 „Chhapaak” al lui Meghna Gulzar este inspirat din viața reală si este povestea unei supraviețuitoare a unui atac cu acid Laxmi Agarwal, care a devenit un simbol al forței și inspirației pentru multe femei. Filmul este o poveste fictivă cu Deepika Padukone în rolul personajului principal Malti, care este atacata în plină zi pe străzile din Delhi de un prieten al familiei, Bashir Khan alias Babbu și ajutoarea sa.

Chhapaak | Trailer oficial | Deepika Padukone | Vikrant Massey | Meghna Gulzar

În timp ce narațiunea alege o cale neliniară, ne întâlnim mai întâi cu Malti care este în căutarea unui loc de muncă, încercând conștient să treacă prin cicatricile emoționale pe care i le-a lăsat crima urâtă. 

Pentru cicatricile fizice, ea trebuie să fie supus unei serii de operații complicate. De fapt, departe de visele pe care le purta de a fi cântăreață, viața ei este acum o încrucișare între munca ei cu un ONG victim acid, numeroasele sale operații și dosarele sale în instanță. 

Cu toate acestea, filmul se îndepărtează de melodramă sau manipulare și, în schimb, ne oferă o protagonista puternica a cărui hotărâre de a lupta este punctată de zâmbetele sale hotărâte, de durerea din ochi și de spiritul indomabil.

Pe măsură ce sprijinul familiei sale scade din cauza bolii fratelui ei și a morții tatălui, este avocatul lui Malti Archana (Madhurjeet Sarghi) care o însoțește în călătoria ei grea. De la PIB-ul lui Malti pentru a interzice vânzarea de acid până la amendamentele la legislația privind violența acidă, echipa sa de avocate feminine preia sistemul. Celălalt sprijin principal al acesteia vine de la Amol (Vikrant Massey), care o angajează pentru a lucra pentru ONG-ul ei.

Deepika Padukone este sufletul filmului, oferind o interpretare strălucitoare și captivantă. De fapt, există multe scene în care performanța ei te va emoționa până la lacrimi – cum ar fi cea în care ține un cercel în fața unei oglinzi, dar își dă seama că acum nu mai are nevoie de el, oricum nimic nu schimbă. Sau strigătul ei pătrunzător când își vede fața pentru prima dată într-o oglindă după atac. Și una în care îi spune ferm lui Amol: „Mujhe party karni hain – vreau sa petrec”. Tocmai pentru că personajul lui Malti este a unei învingătoare, pentru că în niciun caz nu cedează autocompătimirii. Și pe măsură ce Deepika își îmbrățișează pe deplin rolul, transformarea ei este sporită prin proteze eficiente. Chiar și lipsit de un indiciu de farmec, tot ce vedem este Malti peste tot.

Deepika Padukone BREAKS DOWN – Cedeaza la lansarea trailerului CHHAPAAK

Povestea transmite un mesaj puternic și este, fără îndoială, o încercare curajoasă.

Melodiile muzicale se remarcă – cu piesa de titlu „Chhapaak” și „Nok Jhok” (coloana sonoră a lui Shankar-Ehsaan-Loy, versuri de Gulzar) care adaugă vibrației stării de spirit.

Doua videoclipuri cu secvante din film, daca inca nu ai vazut acest film il recomand cu mare drag.

„Chhapaak” nu este un film care te lasă să pleci ușurat, precum acel cineva care se mulțumește cu gândul că Malti a reușit să-și îmbunătățească viata si a învins, te face să tresari si-ti lasă niște amintiri întunecate și incomode.

„Chhaapak” este un film foarte delicat, dar puternic, cu tratarea unei crime urâte împotriva femeilor și o poveste importantă care trebuie ascultată.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Principiul 90/10

Despre ce principiu este vorba? 10% din viata este formata din ceea ce se întâmplă cu noi.90% din viata este decis de modul în care reacționăm. Ce înseamnă? Noi nu avem nici un control peste 10% din ceea ce se întâmplă cu noi. Dar, 90% se află în zona noastră […]

Inscrie-te la News