Despre Faberlic si produsele companiei

starmagazin.eu
Read Time15 Minute, 4 Second

Faberlic – cea mai mare companie rusă de pe piața vânzărilor directe, un producător unic cosmetice patentate cu oxigen,   care oferă oxigen straturilor mai profunde ale pielii.

De asemenea, Faberlic are o gamă completă de produse pentru îngrijirea pielii și a părului, parfumuri exclusive franceze, produse cosmetice decorative, produse pentru casă și sănătate, îmbrăcăminte pentru copii, femei și bărbați, lenjerie, accesorii și încălțăminte. În 2016, compania a început o cooperare activă cu designeri ruși, vedetele rusești de teatru, cinema și pop devin ambasadorii brandului.

În 2003, Compania a intrat pe piața internațională, acum activitatea sa este în 42 de țări, birourile reprezentative Faberlic sunt deschise în 20 de țări. Peste 1 milion de consultanți colaborează cu o companie din Rusia. Aproximativ 8 milioane de consumatori folosesc produse Faberlic în fiecare zi!

Compania produce mai mult de 8000 de produse, are 32 de brevete ruse și străine,   este inclus în Top-100 al clasamentului mondial al companiilor de parfumerie și produse cosmetice, în primii trei lideri de pe piața de vânzări directe ale Federației Ruse și CSI, ocupă locul 33 în clasamentul mondial al companiilor de vânzări directe, conform rezultatelor anului 2018 (conform DSN).

Faberlic are propria producție, bazată pe standardele europene de calitate, echipată cu cele mai avansate și ecologice echipamente, linii automate pentru producția, ambalarea și ambalarea produselor cosmetice. Fabrica Faberlic este inclusă la nivelul capacităților potențiale și la scara instalațiilor de producție. printre cele mai mari întreprinderi cosmetice din Rusia.

Proiectarea și fabricarea produselor cosmetice Faberlic îndeplinesc cerințele standardelor de calitate. Sistemul de management al calității în legătură cu dezvoltarea, producția și furnizarea produselor cosmetice decorative îndeplinește cerințele standardului internațional ISO 9001. Faberlic este la fel de tânăr și vibrant ca și creatorii săi: Alexei Nechaev și Alexander Davankov. 21 septembrie 2001, conducerea corporației „Russian Line” a anunțat că acum își lansează produsele sub marca Faberlic. Apariția unui nume nou, ușor de pronunțat în diferite limbi, este asociată cu intrarea companiei pe piața internațională. FABER – tradus ca „maestru, maestru”. LIC este chipul. imaginea Faberlic este prima companie rusă de produse cosmetice care a folosit potențialul științific uriaș intern recunoscut în întreaga lume. Dezvoltarea oamenilor de știință sovietici sub îndrumarea profesorului F. Beloyartsev de la Institutul de Biofizică al Academiei de Științe a URSS a constituit baza și a devenit „forța motrice” a produselor cosmetice Faberlic. Aceasta este o nouă generație de produse cosmetice realizate cu ajutorul tehnologiei micromusculare. Mărimea particulelor aici nu depășește câțiva microni. Pentru prima dată, peptidoglicani obținuți în laboratorul Faberlic, ARN cu greutate moleculară mică și delargin au fost utilizați ca componente active în produse cosmetice. Aquaftem, ca multe alte substanțe originale, care fac parte din creme, seruri și loțiuni de marcă, sunt brevetate de companie și sunt componente exclusiv ale produselor cosmetice FL.

O abordare științifică a formulărilor și producției de medicamente, utilizarea ingredientelor de înaltă calitate – aceasta este politica constantă a companiei. Cosmetologii de top lucrează la crearea de noi produse, noi tehnologii, dezvoltă formule tot mai avansate și monitorizează în permanență calitatea. Atât materiile prime, cât și produsele finale sunt supuse testării pe mai multe etape în laboratoarele de cercetare și în producție.

Produsele cosmetice de oxigen Faberlic au fost premiate în mod repetat cu diplome și medalii ale expoziției internaționale „Intercharm”.

Compania Faberlic este inclusă în Registrul statului rus al producătorilor de produse naturale de înaltă calitate și ecologice. Produsele cosmetice Faberlic sunt produse în Rusia și în Franța. Filialele sunt deschise în Polonia, Kazahstan, Ucraina, Cipru și Noua Zeelandă.

Produsele cosmetice Faberlic sunt vândute prin intermediul unor consultanți în distribuție, care exclud toate încercările de falsificare a mărfurilor.

Avantajele și originalitatea produselor Faberlic: o combinație între o abordare științifică și tehnologie înaltă; utilizarea ingredientelor pentru drepturi de autor brevetate de companie; eficacitatea incontestabilă a fondurilor, confirmată de numeroase teste și premii; satisfacerea nevoilor oricărei categorii de vârstă, orice tip de piele; colaborarea cu cosmetologi de top, parfumieri și artiști de machiaj; calitate care respectă standardele internaționale; varietate de produse cosmetice; extindere continuă a gamei de produse.

Gama completă de produse Faberlik   – în Faberlic   director produse Faberlic este cunoscută și iubită de multă vreme în Rusia, în principal datorită calității sale ridicate și a prețului rezonabil.

Cosmeticele decorative Faberlic sunt capabile să facă minuni cu aspectul tău, nu degeaba mulți stiliști profesioniști îl aleg pentru a crea imagini noi pentru clienții lor.

Liniile de îngrijire a corpului și a părului conțin sute de produse concepute pentru a vă face pielea moale și radiantă, iar părul puternic și puternic. O gamă largă de produse vă permite să alegeți dintre varietatea de produse exact cele care vă sunt ideale.

Seturile de cadouri Faberlic merită o atenție specială – includ articole cosmetice esențiale și arată foarte atractive datorită ambalajelor festive elegante. În plus, prețul scăzut al seturilor de cadouri îi face poate unul dintre cele mai bune cadouri pentru colegi și rude pentru orice ocazie.

Atingerea finală a aspectului tău actualizat va fi dată de bijuteriile Faberlic rafinate, care, în ciuda prețurilor rezonabile, arată cochet și îți permite să te simți cu adevărat atractiv.

Pe site-ul nostru veți găsi întreaga gamă de produse Faberlic. director   are sute de poziții, așa că am creat rubrici pentru dvs. care simplifică căutarea produsului potrivit.

Faberlic este concepută atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pentru fiecare vârstă, tip de piele și păr, puteți alege o soluție unică potrivită pentru dvs., vă va ajuta să arătați și să vă simțiți mai bine în orice moment al anului.

 Aproape orice femeie poate găti o cină delicioasă atunci când există bani și alimente. Dar să faceți la fel, în timp ce vă economisiți bugetul de acasă -trebuie sa ai un talent special. La fel și cu produsele cosmetice. A face un produs cosmetic scump și bun este destul de simplu. Dar laconic, echilibrat în termeni de economie și formulare și, în același timp, funcționează eficient, puține companii din lume își pot permite.

Am lansat mai multe programe care au făcut ca produsele noastre să fie mai accesibile consumatorilor. Pe scurt, aceasta este ceea ce sunt:

1. Vânătoarea de superactivi.   Căutăm în mod constant ingrediente active și eficiente, dar, în același timp, ieftine. Condiția noastră de selecție este eficiența dovedită clinic!

2. Nu intermediarilor.   Realizăm livrări directe și excludem toți intermediarii din lanțul nostru!

3. Proiectarea eficientă a ambalajelor produsului.   Folosim ambalaje simple, dar eficiente. Practica obișnuită de creare a produselor cosmetice sugerează că 70-80% (!) Din valoarea sa în pachet și doar 20-30% – în compoziția produsului. În cazul nostru, contrariul este adevărat!

4. Optimizarea proceselor de producție.   Producția noastră este echipată cu linii puternice care conduc la ambalarea automată a produselor. Viteza și optimizarea proceselor de producție reprezintă o economie semnificativă în costul produselor.

5. Poporul nostru este cel mai valoros atu!   Suntem foarte atenți în ceea ce privește personalul. Toți participanții la procesul de creare a produselor sunt profesioniști extrem de calificați, gânditori care cunosc și iubesc munca lor. Fiecare dintre ei face ceea ce este destinat în această viață.

Aceasta este principala regulă a sistemului nostru!

Intrebare:   Este posibil să folosiți produsul după data limită și, dacă da, cât de mult?

Răspunsul expertului:După data de expirare, există încă aproximativ 6 luni când produsul poate fi utilizat. Respectăm cele mai stricte standarde internaționale, prin urmare, indicăm o dată de expirare de 18 luni, deși prin lege poate fi de 3 ani. Cert este că conservanți în 10 ori mai puțindecât oricare altul. Toate conțin un minim absolut de conservanți necesari, prin urmare, termenul de valabilitate nu este atât de lung decât cel al altor companii.

Întrebare: Există dovezi că cremele de oxigen furnizează de fapt oxigen pielii?

Răspunsul expertului:   După utilizarea produselor cosmetice, conținutul de oxigen din straturile profunde ale epidermei crește cu 10-50%. Această variație a performanței este rezultatul ca pielea să ia doar cantitatea de oxigen de care are nevoie. Cu cât starea pielii este mai rău, cu atât mai mult oxigen are nevoie. Aceste măsurători au fost luate la Prima Academie Medicală. Dispozitiv special Sechenov echipat cu electrozi Clark, care vă permit să determinați presiunea parțială a oxigenului din piele.

Întrebare: Este adevărat că oxigenul inițiază accelerarea reacțiilor oxidative, cu care se combate întreaga cosmetologie din lume?

Răspunsul expertului:   Ce este un radical liber? Aceasta este o moleculă „defectă” cu un electron nevaporat. Pentru a se recupera, pentru a deveni deplin, reacționează cu moleculele membranelor celulare și, prin urmare, distruge celulele sănătoase. Aducem oxigen molecular pe piele. Aceasta este o moleculă completă, care pur și simplu nu trebuie să intre în astfel de reacții. Odată ajuns în corp, oxigenul arde imediat în mitocondriile celulelor și, astfel, le oferă energie pentru a-și menține toate procesele de viață.

Întrebare: Este adevărat că oxigenul introdus artificial în piele inhibă propriul mecanism respirator al celulei? Consecința utilizării produselor cosmetice cu oxigen poate fi îmbătrânirea accelerată?

Răspunsul expertului:   Desigur că nu. Cercetările noastre arată că o celulă ia atât oxigen cât are nevoie. Este imposibil să-l „învingeți” cu oxigen. Și celulelor nu le pasă cât de exact ajunge oxigenul la ele. Le pasă dacă lipsește. Deoarece atunci reacțiile din interiorul celulei se îngheață, zgurile se formează, viața normală a celulelor este perturbată și vedem acest lucru în oglindă ca un proces de îmbătrânire accelerată. Iar despre „opresiune” este în general ciudat să spunem. Imaginează-ți că te găsești în condiții în care există puțin oxigen și îți este dificil să respiri și, într-adevăr, să te miști, să vorbești … și în acest moment ți se oferă să respiri oxigen de la o mască specială. Respira? Sau îți este teamă că atunci corpul va uita cum să respire singur? „Obișnuiți-vă” cu respirația este imposibil.

Întrebare: Am auzit recent de la un client că produsele cosmetice cu oxigen nu pot fi folosite iarna, spun ei, îngheață pe piele. Spune-mi cum este mai competent și mai ușor să explic că nu este așa?

Răspunsul expertului: Oxigenul nu afectează temperatura pielii și nu contribuie la înghețarea acestuia. Dimpotrivă, produsele cosmetice stimulează circulația sângelui, iar acest lucru, la rândul său, îmbunătățește termoreglarea. Restricțiile privind utilizarea produselor noastre cosmetice în timpul iernii se încadrează în cadrul legilor generale pentru îngrijirea pielii: nu puteți ieși afară imediat după aplicarea unui produs hidratant, trebuie să așteptați aproximativ 30 de minute până când este absorbit. Și chiar iarna, înainte de a ieși, nu este nevoie să folosiți geluri îngrijitoare: absența unei faze grase în formulările cu gel ușor nu va proteja pielea de îngheț.

Majoritatea produselor Faberlic conțin uleiuri vegetale, lipide, care protejează perfect pielea atât de frig cât și de vânt. Și, desigur, nici o singură cremă pe piele nu va îngheța!

Întrebare: Care este diferența dintre produsele cosmetice și cele cosmetice convenționale? Faberlic are astfel de produse cosmetice?

Răspunsul expertului:   Cosmeceuticele sunt produse cosmetice care ocupă o poziție intermediară între produse cosmetice și medicamente și sunt destinate nu numai îngrijirii zilnice a pielii, ci și rezolvării diverselor probleme și abateri. Aceasta este, de fapt, „produse cosmetice medicale”. Astfel, produsele cosmetice Infinum se bazează pe formulări tradiționale, testate în timp de „farmacie” și metode de îngrijire a pielii. Desigur, în combinație cu ultimele evoluții în cosmetologie. Gama de produse Faberlic include Cosmeceuticals Expert Pharma.

Întrebare: Produsele cosmetice Faberlic sunt testate pe animale? La ce sursă mă pot referi pe acest subiect?

Răspunsul expertului:   Faberlic nu a testat niciodată pe animale. În legătură cu numeroase probleme, am primit o confirmare oficială de la Centrul de certificare „SPC CosmoProdTest”. În 1987, Rimma Korneeva, Cosmetologul șef și șeful Centrului de Dezvoltare Științifică și Tehnică Faberlic, și-a apărat teza, a cărei temă suna „Metode alternative de evaluare a toxicității și a pericolului compușilor chimici”. Aproape toate metodele acestei disertații, care permit evaluarea siguranței prin metode alternative (nu pe animale), au fost incluse în manualul metodologic, care a fost aprobat de Ministerul Sănătății din Federația Rusă în urmă cu câțiva ani. Pe baza acestor tehnici, acum 15 ani, Faberlic își desfășoară cercetările într-un mod etic, producând produse de calitate care nu sunt afectate de animale. Catalogul Faberlic publică un semn special care vă informează că Faberlic nu efectuează teste cosmetice pe animale. În plus, puteți descărca un certificat care confirmă acest fapt.

De ce milioane de femei și bărbați aleg produsele cosmetice Faberlic? De la vârsta de 20 de ani, funcțiile respiratorii ale celulelor slăbesc treptat, înfometarea cu oxigen începe în piele, începe să îmbătrânească: apar riduri mici, tenul se agravează, prospețimea și elasticitatea se pierd. Viața în oraș, fumatul, un stil de viață sedentar – toate acestea duc la lipsa de oxigen în piele. Și atunci produsele cosmetice obișnuite nu funcționează! Cei care au simțit cândva efectul produselor cosmetice naturale de oxigen de înaltă calitate nu mai pot nega singuri plăcerea de a-l folosi în mod constant. Pentru a absorbi suplimente active, pielea are nevoie de oxigen. Cu lipsa de oxigen, pielea începe să îmbătrânească: Reînnoirea celulelor în straturile superioare ale pielii încetinește: pielea devine aspră și plictisitoare   – Sinteza acidului hialuronic este redusă: provoacă uscăciune și riduri   – Incetineste sinteza de colagen si elastina: pielea isi pierde elasticitatea si fermitatea Diferitele mărci au produse cosmetice cu oxigen. Dar simpla introducere a oxigenului în cremă sau aplicarea pe piele nu este suficientă: va dispărea sau va rămâne pe suprafața pielii și nici nu va intra în straturile superioare ale acesteia. Este necesar să se livreze oxigen în straturile mai adânci ale pielii.

Cosmeticele Faberlic conțin transport de oxigen (Aquaftem, Novaftem-O2), furnizând oxigen adânc în celulele pielii. La aplicarea cremei cu Aquaftem pe piele, aceasta pătrunde în straturile mai profunde ale pielii, furnizând acolo oxigen. Acum pielea are puterea de a absorbi nutrienții și de a se recupera. După 4 săptămâni de utilizare a cremei cu oxigen: – vitalitatea pielii se îmbunătățește, tenul este nivelat   – Cercurile întunecate dispar sub ochi   – Reduce ridurile   – Fața ovală devine mai clară De fapt, nu sunt produsele cosmetice care funcționează, celulele dvs. funcționează – ele absorb elementele nutritive conținute în produsele cosmetice. Și cu o lipsă de oxigen, celulele pielii nu au puterea de a reînnoi, recupera și absorbi substanțe benefice.Oxigenul oferă energie pentru toate procesele din celulele corpului.

Compania Faberlic  

Acesta garantează eliberarea de produse de înaltă calitate, care satisface nevoile clienților noștri. În producția de produse, sunt utilizate tehnologii moderne și ingrediente unice, utilizarea cărora se justifică prin rezultatele cercetărilor științifice.

Faberlic lucrează cu producători europeni de produse cosmetice decorative. În colecțiile noastre veți găsi combinații la modă de produse și nuanțe care îndeplinesc astăzi cele mai moderne tendințe din întreaga lume. Îngrijirea feței. Gama de produse cosmetice de oxigen pentru îngrijirea feței este atât de largă încât poate satisface orice nevoie: sunt utilizate produse pentru toate vârstele, pentru orice tip de piele, produse speciale care rezolvă probleme specifice pielii, cele mai noi dezvoltări în domeniul îngrijirii anti-îmbătrânire.

Îngrijirea corpului, igiena.

Îngrijirea corpului este o parte integrantă a îngrijirii personale. Recent, a fost acordată tot mai multă atenție îngrijirii corpului, iar acest lucru este explicat cu ușurință. Un corp zvelt, tonifiat, brațele și picioarele bine îngrijite sunt sănătate, bună dispoziție și încredere în sine. În toate seriile de corp Faberlic, Aquaftem® este utilizat ca ingredient activ, precum și uleiuri aromatice naturale, extracte de plante și fructe exotice.

Îngrijirea părului. Părul este sensibil la cele mai mici fluctuații ale dispozițiilor noastre, ale condițiilor de sănătate și chiar ale dietei. Faberlic știe să ajute părul să fie mereu sănătos. Linia de îngrijire a părului Faberlic a fost dezvoltată împreună cu compania franceză ISP Vincience, liderul european în producția de componente cosmetice active. Faberlic oferă șampoane și balsamuri pentru toate tipurile de păr, precum și o nouă generație de culori de păr cu un sistem inovator de vopsire.

Parfumuri.

Parfumuri Faberlic anticipează tendințele modei, dictează gusturi și câștigă inimile. Toate compozițiile Faberlic sunt dezvoltate exclusiv în Franța de către maeștrii parfumeriei mondiale. Fiecare parfum are un concept și design original care completează armonios imaginea dorită. Secretul succesului fascinantelor parfumuri Faberlic în căutarea neobosită a excelenței, în dorința de a aduce lucruri noi în lumea parfumeriei și a prezenta fanilor Faberlic cu o lume specială de artă rafinată – parfumeria.

Pentru bărbați.

Bărbații moderni acordă tot mai mult atenție aspectului lor. Bărbații și-au dat seama că pentru a avea succes, trebuie să arăți bine. Dar care om este gata să se epuizeze cu proceduri cosmetice îndelungate? Sexul mai puternic vrea să arate cât mai bine aici și acum! Cosmeticele Faberlic sunt ceea ce îi va plăcea fiecărui om!

Pentru copii. Faptul că conceptele de „copilărie” și „cosmetice” nu erau compatibile, dar compania de cosmetice Faberlic a putut folosi dorința eternă a copiilor de a imita părinții și a dezvoltat o linie specială de produse cosmetice pentru copii „Caramel”. Dulciurile sunt ceea ce adulții interzic atât de des! Și sunt atât de delicioși. Mirosuri preferate de bomboane de bumbac, înghețată, caramel, cafea și bomboane din seria Caramel, copiii tăi vor fi încântați!

Accesorii. Multe accesorii nu există, spun femeile care apreciază comoditatea, frumusețea și stilul, care vor să fie în centrul atenției! Geanta de mână a oricărei femei va avea întotdeauna o cache mică, un depozit fiabil al secretelor feminine – o geantă cosmetică originală la modă. Sortimentul de accesorii Faberlic include genți cosmetice convenabile pentru fiecare gust, bureți, perii, file pentru unghii, seturi de manichiură, oglinzi, bijuterii elegante și chiar ceasuri originale cu sigla Faberlic.

Produse pentru casă și sănătate. Fiecare dintre produsele noastre este unic. Ne punem sufletul în fiecare produs, astfel încât, folosind produsele noastre, să simțiți căldură.Ajutorii dvs. fideli pentru casă și sănătate vă vor ajuta să vă îmbunătățiți calitatea vieții, să vă îmbunătățiți sănătatea și să vă umpleți casa cu o atmosferă de bucurie și confort.

Produse tipărite și auxiliare. Compania Faberlic oferă instrumentele necesare activității și dezvoltării afacerii dvs.: cataloage, liste de prețuri, materiale de instruire, precum și materiale de afaceri tipărite importante și necesare: afișe, autocolante, calendare. Acest lucru vă va ajuta să creați contacte noi.

Pentru mai multe informații despre produsele Faberlic, puteți consulta catalogul de pe pagină „Cataloguri Faberlic ” și comandați de la consultanții noștri.
WEB SITE pentru produse: https://faberlic.com/index.php?&lang=ro&sponsornumber=717019796

0 0
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

11 sfaturi de moda chiar dacă ai trecut de 50 de ani

Chiar dacă am trecut de vârsta de 50 de ani, noi femeile de azi suntem tinerele de ieri si suntem generația care a fost obișnuita sa poarte blugii cu eleganta, am învățat cum sa ne îmbrăcam in stil Parizian sau Italian. Vârsta este doar un număr nu si un stil. […]

Inscrie-te la News