Donatorii de energie pozitivă

starmagazin.eu
Read Time3 Minute, 54 Second

„Donatorii de energie pozitivă” sau opușii vampirilor energetici au capacitatea de a rămâne mereu veseli și concentrați asupra lucrurilor pozitive pe care viața le poate oferi.
După cum mulți dintre voi știți, „Vampirii energetici” există și se hrănesc cu energiile noastre pozitive. Ne usucă. Există mai multe modalități de a vă proteja, dar nu voi vorbi despre acest lucru în acest articol, deoarece acum vreau să acord vibrații pozitive și, prin urmare, voi vorbi despre contrariile lor sau despre „donatorii de energie pozitivă”.

Donatorii de energie pozitivă sunt oameni obișnuiți, la fel ca Vampirii energetici, dar spre deosebire de aceștia din urmă, în ciuda a ceea ce li se întâmplă, oricum au puterea și darul de a rămâne veseli și proactivi.

Sunt oameni obișnuiți care își trăiesc viața ca toți ceilalți, simt durerea și tristețea și au problemele lor de depășit. Ei nu trăiesc vieți idilice și nu sunt insensibili. Pur și simplu reușesc să nu se supună sentimentelor negative, încercând să rămână concentrați asupra lucrurilor pozitive din viață, în special asupra celor mai simple lucruri.

Iată câteva dintre comportamentele caracteristice ale acestui tip de oameni; obiceiuri pe care le putem reproduce și, de asemenea, ne fac să trăim mai bine, cu siguranță mai fericiti.

1) Ei apreciază viața

Donatorii de energie pozitivă sunt persoane care au învățat să dezvolte un sentiment de minune către viață, concentrându-se pe frumusețea fiecărui lucru. Sunt recunoscători pentru trezire în fiecare dimineață. Ei iau maximul din fiecare zi din viața lor, nu iau niciodată nimic ca de la sine și învață să aprecieze frumusețea care se află în jurul lor, în multe lucruri, de la cei mai mici până la cei mai mari, precum copiii.

2) Râd mult

Râd mereu, știu că zâmbetul are nenumărate beneficii asupra lor. Nu se iau nici ei înșiși, nici viața prea în serios; profită de fiecare ocazie pentru a râde. De ce nu sa nu profitați de asta? Iti poate face numai bine.

3) Sunt optimisti

Ei încearcă să vadă partea pozitivă a fiecărei situații. Chiar și în situațiile care par negative. Poate fi dificil de găsit, dar în funcție de acestea, latura pozitivă există întotdeauna.

4) Sunt amabili

Ei îi respectă întotdeauna pe ceilalți, indiferent de cine sunt, ce fac, unde locuiesc etc. Când pot, îi ajută pe ceilalți, fără a dori nimic în schimb. Sunt generoși și amabili.

5) Nu încetează să învețe

Ei sunt mereu în căutare de cunoștințe noi, le place să învețe și să înțeleagă ce este în jurul lor. De ce nu încercați lucruri noi care vă stimulează curiozitatea sau creativitatea sau lucruri pe care v-ați dorit întotdeauna să le faceți?

6) Le place ce fac

Au înțeles că fericirea nu este sa faci ceea ce iubești, ci sa iubești ceea ce faci.

7) Se bucură de viață

Ei știu să își facă timp pentru a se bucura de frumusețea din jurul lor. Au învățat să trăiască în prezent și să aprecieze ceea ce au în jurul lor. Ei nu sunt prinși în trecut și nici nu sunt prinși cu mintea mereu în viitor. Trăiesc zi de zi, fiecare moment si clipă.

8) Își aleg prietenii cu înțelepciune

Se înconjoară numai de oameni pozitivi, care au valori similare cu ale lor și își împărtășesc obiectivele.

9) Iartă

Donatorii de energie pozitivă știu că sa porti ranchiuna isi fac rau lor înșiși, si că nu obțin nimic prin asta. De asemenea, știu să se ierte pe ei înșiși atunci când fac o greșeală, pentru că au înțeles că, învățând din greșeala făcută, este posibil să se evite repetarea ei.

10) Au o atitudine de recunoștință

Au învățat să fie recunoscători pentru tot ce au. Ei își analizează viața, luând în considerare câte lucruri trebuie să le fie recunoscătoare: de la casă la serviciu, de la prieteni la familie și așa mai departe, trecând și la cele mai banale lucruri.

11) Trăiește relații sănătoase

Ei trăiesc relații caracterizate prin respect reciproc, încredere, fericire și bunăstare a cuplului.

12) Nu-i judecă pe ceilalți

Ei nu se concentrează asupra vieții altora, a ceea ce fac sau spun. Ei nu judecă. Ei știu că fiecare are dreptul să ducă viața așa cum consideră de cuviință.

13) Nu renunță niciodată!

Dacă vor să obțină ceva, mic sau mare, fac totul pentru a-l realiza; nu renunță niciodată. Ei creează un plan de acțiune și acționează și, dacă nu reușesc, încearcă din nou. Ei știu că dacă cad, se pot ridica.

Tu din care categorie faci parte? Donator de energie pozitiva sau Vampir energetic? Lasa un comentat.

Star Magazin iti multumeste ca ai citit aces articol si te roaga sa distribui si prietenilor tai.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Nu construi prietenii inutile - Alejandro Jodorowsky

Reyna d’Assia: Oricine dorește să atingă obiectivul final trebuie, în primul rând, să își schimbe obiceiurile, să învingă lenea și să devină o ființă umană sănătos din punct de vedere moral. Pentru a fi puternici în lucrurile mari, trebuie să fim puternici și în lucrurile mici. Jodorowsky: Cum? Reyna d’Assia: […]

Inscrie-te la News