Femei Controlul mintii noastre depinde de Noi

Dupa Metoda dezvoltata de Tony Robbins cum să-ţi dirijezi creierul

Noi nu ştim cum este lumea cu adevărat. Nu ştim dacă avem convingeri adevărate sau false. Ceea ce putem şti totuşi este dacă
ele funcţionează – dacă ne sprijină, dacă ne fac viaţa mai bogată, dacă ne fac mai buni, dacă ne ajută pe noi şi pe alţii.

You are Awesome

Nimic nu are putere asupra mea în afară de ceea ce las eu să treacă prin gândurile mele conştiente. – Anthony Robbins

Aşa cum un regizor de film poate schimba efectul pe care îl are filmul său asupra unui public, şi voi puteţi schimba efectul pe care îl are orice experienţă din viaţă asupra voastră. Un regizor poate schimba unghiul camerei de filmat, volumul şi felul muzicii, viteza şi gradul de mişcare, culoarea şi calitatea imaginii, şi să creeze astfel publicului orice stare vrea el.

Tot astfel vă puteţi dirija creierul pentru a genera orice stare sau comportament care să vă sprijine în atingerea celor mai înalte ţeluri sau rezolvarea necesităţilor.

Când o fiinţă omenească vrea să schimbe ceva, de obicei vrea să schimbe unul sau amândouă lucrurile: cum se simte – adică starea în care este, şi/sau cum se comportă.

Aproape cu toţii avem anumite submodalităţi-cheie care declanşează răspunsuri imediate înăuntrul nostru. O dată ce am descoperit diferitele moduri în care ne reprezentăm lucrurile şi cum anume ne afectează, ne putem controla mintea şi putem începe să ne reprezentăm lucrurile în aşa fel încât să ne încurajeze, nu să ne frâneze

Un mic filmulet cu Tony Robbins

Cu toţii avem o oarecare idee despre lucrurile pe care le vrem. Unele sunt vagi – mai multă dragoste, mai mulţi bani, mai mult timp să ne bucurăm de viaţă. Dar ca să ne dăm un imbold biocomputerelor noastre pentru a obţine rezultate, trebuie să fim mai exacţi în dorinţe de felul: o maşină nouă, o casă nouă, o slujbă mai bună.

Dacă aţi şti că nu veţi da greş, cum aţi proceda? Dacă aţi fi absolut sigur de reuşită, ce acţiuni aţi întreprinde, ce activităţi aţi urmări?

„Nu există decât un succes – să fii în stare să-ţi petreci viaţa aşa cum crezi de cuviinţă.” – Christopher Morley

Instrumentele puternice nu sunt de prea mare folos dacă nu ştii exact la ce să le foloseşti. Poţi să găseşti cea mai bună drujbă care s-a inventat vreodată şi să rătăceşti cu ea prin pădure. Ce să faci cu ea? Dacă ştii ce copaci vrei să tai şi de ce, atunci situaţia este sub controlul tău. Dacă nu, atunci ai o unealtă fabuloasă, dar care nu ţi-e de nici un folos.

Este important să-ţi poţi construi o strategie ca să ştii precis unde vrei să ajungi – şi să ştii ce anume îţi trebuie ca să ajungi acolo.

Iata motivul pentru care am extras din carti cele mai bune si mai rapide strategii.

Iata ce vei invata citind acest E-BOOK

  1. Nu există limite pentru ceea ce poţi face.
  2. Secretul tău este puterea de a urma un exemplu.
  3. Desăvârşirea poate fi copiată.
  4. Orice efect are cauza lui.
  5. Succesul sau eşecul începe fiecare cu o convingere.
  6. Formula Succesului Suprem
  7. Puterea de a fi într-o stare productivă
  8. Cum să-ţi adaptezi fiziologia şi reprezentările interioare ca să te servească, să-ţi permită şi să-ţi dea imboldul să realizezi ceea ce urmăreşti.

Ştii că dacă te angajezi pe calea succesului, îl vei realiza?

Dacă nu-i oferi minţii tale o programare a rezultatelor pe care le doreşti, atunci o va face altcineva. ​Dacă nu ai planul tău,
altcineva te va include în planul lui. ​Dacă nu faci altceva decât să parcurgi acest capitol şi atât, înseamnă că ţi-ai pierdut vremea.

In viaţă există doar două dureri: durerea disciplinei sau durerea regretului, disciplina cântăreşte câteva grame, iar regretul – tone.

Poţi avea o mare satisfacţie aplicând aceste principii.​ Fă asta pentru tine.

Shakespeare scria odată: ​„Acţiune înseamnă elocvenţă.”

Începe astăzi cu o acţiune elocventă care să te ducă la rezultate şi mai elocvente. Cumpara acest E-Book costa mai putin decat un pachet de tigari insa te poate ajuta sa devii ceea ce intotdeauna ti-ai dorit. Poate chiar sa te lasi de fumat (nu-i obligatoriu), sau sa slabesti, sau sa faci mai mult sport, sau de ce nu sa-ti gasesti munca pe care ti-o doresti.

Investeste in tine – este cea mai buna investiție pe care o poti face!


Femei Invingatoare

Inscrie-te la News