Heidelberg Castel & Miramar

starmagazin.eu
Read Time2 Minute, 11 Second

Daca te țin picioarele, poti merge ORIUNDE

Acesta este motto-ul meu chiar dacă nu întotdeauna l-am ascultat. Am ascultat uneori de alții, care-mi repetau (si știm ca ceea ce repeți se întipărește in minte) ca ai nevoie de multi bani ca sa călătorești.

“Unde vrei sa mergi fără bani in buzunar?”

Da unii asa gândesc, sunt convingerile lor, convingeri care te fac sa crezi ca, chiar ai nevoie de foarte multi bani ca sa călătorești. Multi ani la rand m-am lăsat manipulata si convinsa de aceasta idee. Știți cum este cu manipularea: “Ori manipulezi, ori te lași manipulat”. Știu suna urat dar dacă te gândești mai bine, o faci zilnic fără sa folosești cuvântul. Si cum mie nu-mi prea place sa fiu manipulata imi spun: “Mintea decide, corpul executa”, dacă te țin picioarele, poti merge oriunde. Zis si făcut.

Experiența pe care o trăiești atunci când călătorești are o imensa valoare pentru mine, nu atât de mult destinația, ci călătoria in sine. Oamenii cu care pornesc la drum, sau pe care ii întâlnesc in aceste călătorii sunt adevăratele valori care ma fac sa ma bucur de aceasta experiența.

Uneori bugetul nu ne permite sa facem călătorii extravagante. Insa putem face călătorii cu un buget mai mic, ajunge doar sa acceptam mental ca putem călătorii, mereu.

Poti face călătorii de o zi, pleci dis de dimineața si te întorci seara, asa cum am făcut-o noi pe aceea de la Lacul Konstanz de exemplu. (O sa vina vlog curând) Poti face călătorii de doua zile precum aceasta din acest Vlog. De trei zile

„Când am fost la Amsterdam”

Sau pur si simplu o Vacanta. Intr-un alt vlog am sa explic cum imi plănuiesc si gândesc eu călătoriile sau vacantele, si cât ma costa pe mine.

Sau poti face din călătorii un stil de viata precum au făcut cei de la Hai Hui in Doi https://www.youtube.com/channel/UCAE8…

Nu are importanta unde călătorești, important este cât de fericit te face pe tine si cei din jurul tau dacă faci aceasta călătorie. Viata este aici si acum, bucura-te de ea acum nu într-o zi, pentru ca într-o zi nu se stie când va veni însa Aici si Acum este Azi. Momentul Prezent sau cum spun eu Carpe Diem.

Daca ti-a plăcut înscrie-te la canal, da-ne un like il apreciem. Lasa o impresie si dacă vrei distribuie si prietenilor.

Impresia ta contează.

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/gabrielafanpage

Instagram: https://www.instagram.com/gabi_gabw/

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Jerusalema - chiar toti o danseaza

Cine s-ar fi gândit vreodată că o melodie din limba venda, o idiomă bantă vorbită în Africa de Sud și Zimbawe, va deveni sloganul verii 2020? https://www.facebook.com/gabrielafanpage/videos/3041692812616556/ Jerusalema este hitul muzicianului și producătorului sud-african Master KG, care în câteva săptămâni a devenit una dintre cele mai reproduse piese din întreaga […]

Inscrie-te la News