Îmi place să dovedesc oamenilor că se înșeală

Read Time4 Minute, 58 Second

Hrithik Roshan își deschide inima ca niciodată înainte de succesul filmului Super 30

În ciuda detractorilor care spuneau că Hrithik Roshan nu va putea niciodată să pună în evidență aspectul și stilul Bihari al lui Aanand Kumar, ultimul său film Super 30 s-a dovedit a fi un mare succes în ciuda tuturor barfelor si complexelor. Iată ce ne împărtășește actorul despre călătoria sa rostind un răspuns adecvat criticii.

Nu este deloc greșit să îl numim pe Hrithik Roshan unul dintre cei mai buni superstar pe care industria de la Bollywood a văzut-o. Filmele sale creează o euforie fără precedent în rândul fanilor săi și, în ciuda faptului că nu s-a lipit de animatorii comerciali obișnuiți, în ultimii ani, Hrithik a reușit să-și creeze un spațiu nou. Echilibrând conținutul cu comerțul, s-a asigurat ca ultimul său film Super 30 – un biopic bazat pe viața matematicianului Anand Kumar – să devină un film de succes la box office.

Având deja peste Rs 130 crore, filmul prevede o depasire de 150 crore Rs, ceea ce este excelent, având în vedere că mulți credeau ca o sa fie un eșec. 

Meritul revine în totalitate vedetei care nu numai că a reușit să aducă succesul comercial, dar i-a lăsat pe toti vrăjiți de interpretarea lui în acest rol. 

Iată ce răspunde Hrithik Roshan într-un interviu:

Deși ești un superstar, faci mai puține filme decât ceilalți actori. Super 30 vine după doi ani și jumătate. De ce un decalaj atât de lung?

(Tăcere – reflecta) Am fost întrebat de atâtea ori deja de acest lucru. Îmi place felul în care lucrez. Probabil pentru că nu aș fi în măsură să fac ceea ce am făcut în Super 30 dacă, probabil, făceam încă patru patru filme în același timp sau făceam filme doar pentru acest fapt. Cred că sunt obișnuit să caut lucruri speciale în viața mea. Dacă ceva nu este suficient de special, nu mă entuziasmează. Prefer să-mi petrec timpul cu copiii și familia mea, prefer să călătoresc și să explorez lumea decât să fac ceva de care nu sunt atât de entuziasmat. Însă în momentul în care am un scenariu bun și dacă vreau să-l fac, îmi iau 30 de secunde să spun da și încep filmul cât mai curând. Ideea este să ajung la punctul în care pot face această alegere. Nu am făcut niciodată un film care nu mi-a plăcut. Nu am un motiv anume pentru care nu fac un anumit film, eu fac toate filmele mele pentru le iubesc.

Înainte de lansarea filmului Super 30, o mulțime de oameni, considerau că nu ți se potriveste rolului lui Anand Kumar în primul rând datorită aspectului tău de God Greek. Ești fericit că ai reușit să-i uimesti pe critici?

Îmi place să fac asta. Îmi place să dovedesc oamenilor că se înșeală. Când cineva spune „Hrithik nu poate face acest lucru”, nici măcar nu vă puteți imagina câta ambiție starneste in mine aceasta fraza. Dacă vrei să fac ceva, trebuie doar să spui că Eu nu o pot face asa ceva. Bas! Aisa spark ho jaata hai andar – Asta e! Si scânteia intră înăuntru. Iar  dacă vrei să mă simt cu adevărat rău, trebuie doar să spui „El o poate face foarte ușor”. Așa imi trece cheful sa fac ceva. Cam așa sunt eu.

O mulțime de oameni consideră că doar un actor care apartine unei anumite regiuni ar trebui să joace un personaj din acel loc. Aceasta dezbaterea a avut loc și în timpul filmului Mary Kom, interpretat de Priyanka Chopra. Acum s-a întâmplat și cu tine. Care este parerea ta in acest sens?

Este ceva care ar trebui să fie o realizare pentru noi toți. Când Dumnezeu distribuie darurile și necazurile, suferința și fericirea, el nu privește geografia. Nu poate fi ca și cum un tip din Patna (zona din India), îi voi oferi mai multă suferință iar lui pentru ca este din Juhu mai puțină. Dacă călătoriile tale emoționale se potrivesc, nu contează cine ești și de unde ești. Vei putea întotdeauna să te conectezi cu inima.

Te așteptai la un așa răspuns?

Nu mă așteptam la un astfel de răspuns unanim. Știam că am făcut ceva din inimă în acest film, dar asta se putea limita doar la mine și la sentimentele mele. Woh logo ke dil tak pohuchega ki – Ca voi ajunge la inima oamenilor. Nu știam.

Si totuși acest film a fost foarte bine cotat la box office, în ciuda faptului că nu a fost considerat un potențial sau un film de acțiune. Asta te face mai fericit?

Tocmai acest lucru îl face special pentru că nu se află în acelasi spațiu. Am avut o șansă foarte mare, de asemenea, traiectoria ultimelor mele filme precum Bang Bang nu a mai făcut parte din linia comercială principală de genul de filme pe care vroiam sa le fac. M-a făcut să mă simt mai puternic față de mine. Îmi urmăresc doar instinctele.

Cât de important este succesul Super 30 în acest moment al carierei tale?

Voi fi sincer cu tine. Este foarte important. Îți ghidează instinctul. Există ceva despre mine – odată ce văd prima copie a filmelor mele, pot evalua cât de multe afaceri pot face. Markerii mei superiori și cei inferiori sunt în poziție. Până acum, nu am dat greș niciodată. Deci, asta m-a facut sa mă simt puternic. Este foarte important ca instinctele tale să fie reafirmate de box office. Cu Super 30, știam că există ceva bun și numerele mi-au dovedit acest lucru. Nu este vorba despre succes sau eșec, doar ca ele se potrivesc instinctelor tale. Dacă judecata ta a fost invers, indiferent de succes sau eșec, atunci vei fi un dezastru. Nu ai ști atunci ce să faci în continuare.

Multumim Pinkvilla pentru acest interviu

StarMagazin – tradus

0 0
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Toată lumea caută fericirea

Fericirea este o bucurie care însoţeşte activitatea pozitivă.  Totuşi, ca şi bogăţia, şi aceasta are o varietate de semnificaţii, adesea contradictorii. Este în acelaşi timp bucuria descoperirii şi bucuria cunoaşterii, însoţeşte adesea pe acei care ştiu ce înseamnă culorile, sunetele şi armonia vieţii    Şi este bucuria pe care o trăiesc […]

Inscrie-te la News