O rochita lunga de seara pur si simplu surprinzatoare

Read Time1 Minute, 0 Second

GREAT FIT

Ador aceasta rochita Maxi!

Spatele descoperit este intotdeauna foarte sexy, crede-ma incearca sa iesi intr-o seara la o cina cu o astfel de rochita si vei putea observa singura privirile care se vor intoarce dupa tine.

Si da, unele de admiratie iar altele de invidie deoarece esti Prea Sexy imbracata cu aceasta rochita.

Jocul senzualității constă în abilitatea de a te descoperi exact în punctul potrivit, deci rochiile lungi de seară cu spatele gol sunt perfecte pentru a juca rolul bombei super-sexy, dar cu acea atingere sofisticată pe care niciodată nu o gusti.

Cele mai faimoase actrite din lume, care au calcat pe acel faimos si important covor roșu, sunt conștiente de acest lucru. Rochia care lasă spatele gol sau il acoperă cu voaluri și dantelă pentru un efect la fel de senzual este preferata tuturor, iata de ce am ales pentru tine cateva modele care s-ar putea sa te inspire si de ce nu sa-l obti.

STRAPPY TO BE HERE DENIM BLUE MAXI DRESS

LOST IN PARADISE BLACK MAXI DRESS

Eu as complecta acest OUTFIT cu aceste accesorii:

TAYLOR ROSE GOLD ANKLE STRAP HEELS

HEAD IN THE CLOUDS GOLD AND WHITE RING SET

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Si daca-i vara - eleganta si cu pantaloni scurti

Pantalonii scurti sunt simbolul verii. O pereche de pantaloni scurti la moda ne face sa visam la acel moment al anului cand ne lasam hainele de birou si de oras si imbracam haine de plaja si pantaloni scurti si de ce nu, ne imaginam o frumoasa vacanta exotica. Eu personal […]

Inscrie-te la News