Omul se naște sa trăiască și nu să se pregătească să trăiască

starmagazin.eu
Read Time1 Minute, 43 Seconds

In Polonia un electrician de la șantierele navale din Gdansk, pe nume Lech Walesa, făcea un lucru de necrezut: hotărâse să ia atitudine împotriva regimului comunist. El a organizat și a condus o grevă a muncitorilor și când s-a încercat arestarea lui și îndepărtarea de la locul de muncă, pur și simplu el a sărit peste zid.

De atunci multe ziduri ąu căzut, nu-i asa? Mai țineți minte când ați auzit știrea că a fost omorât John Lennon? Mai țineți minte când a erupt vulcanul Saint Helenš făcând una cu pământul totul pe o suprafață de 150 km2? Gândiți-vă puțin. Unde vă aflați atunci? Cum erați? Cine erau prietenii dvs.? Care erau speranțele și visurile dvs.? Dacă v-ar fi întrebat cineva: „Oare ce veți face peste 10 sau 15 ani?” ce veți fi spus? Oare vă aflați astăzi acolo unde ați fi vrut atunci? Zece ani trec ușor, nu-i așa? Mai important însă ar fi să ne întrebăm: „Cum îmi voi trăi următorii zece ani din viată? Cum voi trăi azi pentru a crea mâinele pe care mi l-am propus? Ce voi viza de acum înainte? Ce este important pentru mine chiar acum și ce va fi important pentru mine pe termen lung? Ce pot face azi pentru a-mi modela destinul?”

Acțiuni diferite duc la rezultate diferite. De ce? Pentru că orice acțiune este o cauză pusă în mișcare și efectele sale se adaugă efectelor din trecut pentru a ne îndrepta către o direcție bine definită. Fiecare direcție în parte duce la o destinație de o importanță capitală: destinul nostru. Adeseori îi întreb pe cei care se plâng de slujba pe care o au: „De ce v-ați mai dus Ia slujbă azi?” Răspunsul de obicei este: „Pentru că n-am încotro.” Trebuie să ne amintim un lucru:

0 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ne-am născut prinți, iar lumea civilizată ne-a transformat în broaște

Cum se formează imaginea de sine? Deși unele dintre primele mesaje pe care le-ai recepționat din partea familiei au fost, fără îndoială, pozitive, multe dintre ele au fost, totuși, negative. Indiferent dacă ti s-a spus că ești „un copil prost”, „nerecunoscător sau „stângaci”, ai absorbit toate sugestiile negative alături de […]

Inscrie-te la News