Povesti de succes ale romanilor de pretutindeni – Carmen Badan

starmagazin.eu
Read Time2 Minute, 33 Second

Originară din România, Carmen și-a urmat visul american din copilărie și s-a mutat în Statele Unite în 1995 lăsând în urmă o afacere de modă de succes și o emisiune TV.
După ce a lucrat în lumea modei, Carmen s-a interesat de industria imobiliară la sfârșitul anilor 1990 și s-a mutat la Napoli – Naples, Florida.

Visul american trait de Carmen Badan: broker imobiliar in orasul milionarilor | Naples – Interviu luat de HaiHuin2 pe canalul lor youtube


Până în 2014, Carmen a început sa-si construieasca agenția ei de broker imobiliar de succes și a început să-si dea seama că scopul ei în viață nu este doar să aibă o carieră de succes, ci să fie în slujba altora.
Calea către dezvoltarea personala a determinat-o să descopere modalități de a depăși credințele limitative. Adevărata ei dragoste pentru oameni i-a dat curajul să-i inspire pe ceilalți să facă la fel. Ea te inspiră nu numai să îți depășești convingerile limitante, dar te învață o modalitate de a-ți face convingerile să funcționeze pentru tine și te ajută să-ți găsești scopul în viață.


Carmen și-a descoperit dragostea de a vorbi în public, deoarece crede că dacă poți vorbi, poți inspira. Și dacă poți inspira, poți schimba lumea.


Și-a împărtășit abilitățile de business building în prima sa carte, Stand Out From The Crowd, cel mai bun vânzător internațional – pe Amazon.
Ea a continuat să-și impartaseasca cunoștințele sale ca Master Certified Negotiation Expert, Certified Luxury Home Marketing Specialist, si Community Association Manager license.
Cu o diplomă de inginerie în textile, design vestimentar și marketing, Carmen are o atenție atentă la detalii, iar persistența ei în realizarea corectă a lucrărilor este cunoscută de mulți clienți. Îi place să spună că își folosește mintea de inginer atunci când negociază în numele clientului său, când oferă informații despre oportunitățile de investiții sau când îi îndrumă ca și Life Coach antrenând clienții. 

Abilitățile ei de modă și marketing sunt armele sale secrete care îi permit să vadă viitorul și să vizualizeze o lume mai bună pentru noi toți.
Carmen merge mereu o mila in plus. Unul dintre citatele ei preferate este Zig Ziglar, Poți avea tot ce vrei în viață, doar dacă ii vei ajuta pe alți oameni să obțină ceea ce își doresc.
Calea ei către descoperirea de sine a dus-o din nou într-o călătorie de a-și împărtăși lecțiile de viață, descoperirile ei de viață și lucrează la cea de-a doua carte a sa Hacking Gratitude.
După cum a spus Joe Dispenza „recunoștința este starea finală de primire”, iar Carmen iti este pentru totdeauna recunoscătoare că citești acest articol acum.

Vorbește engleză, franceză, română și poate conversa în spaniolă și italiană.

Carmen are următoarele hobby paddle boarding , dans, grădinărit, gătit, este o cititoare avidă și îi place să petreacă timp cu cei doi câini ai sai Gypsy și Irie.

Daca vrei sa-ti cumperi o casa in Florida la Napels apasa pe link ul sitului:

RealPro Realty

Facebook Profil

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Amazing Konstanz - Mini Vacanta de o zi pe Lacul Constanța

Caracteristici:  Numele german: Bodensee poziție geografică: la granița cu trei state: malul de nord este al Germaniei (pentru 170 km ), în sud se află Elveția (pentru 70 km ), iar în est, o mică parte a lacului care face parte din „ Austria (circa 30 km ). Locație printre […]

Inscrie-te la News