Smerenia incredibilă a lui Keanu Reeves

Read Time4 Minute, 42 Second

Keanu Reeves este unul dintre cei mai frumoși actori ai acestei epoci, dar de o frumusețe particulară, misterioasă, niciodată previzibilă și mai ales făcută din mari mistere.

Fiind o persoană rezervată, nu este interesată să invadeze spațiul media, atunci când este prins prin surprindere în viața reală întotdeauna face un semn din cap însoțit de un zâmbet, acest lucru spune multe despre personalitatea sa cordială, sociabilă, dar mai ales simplă și spontană.

A interpretat roluri in filme grozave, în care intenția lui de a avea o performanță bună a fost clară, fără să se deranjeze să-si puna fizicul in evidenta sau partea cea mai frumoasa a feței sale.

Toate acestea par să nu-l fi interesat niciodată si a rămas un om plin de farmec și mister.

Apoi am citit întâmplător povestea lui și am fost uimita de cum acest bărbat nu este doar frumos, capabil simplu și amabil, ci și unul dintre cele mai mari personaje existente și dintr-un motiv pe care foarte puțini îl cunosc.

Povestea lui nu este cu siguranță una dintre cele mai senine și fericite.

Suntem prea obișnuiți să vedem actorii strălucind pe ecrane si sa ne gândim, ca niste spectatori egoisti, la ceea ce se poate învârti în jurul unei persoane.

A fost abandonat de tatăl său, pe cand avea doar 3 ani, nu putem sa nu ne imaginam supărarea unui copil care pierde figura paternă, o figura foarte importantă pentru creșterea unui copil la o vârstă atât de delicată.

După acest abandon a fost crescut de 3 tati vitregi, si ne putem imagina că contextul existenței sale nu a fost presarat de fericire și satisfacție.

El este dislexic, astăzi acest deficit este cunoscut și tratat în mod adecvat, dar în acele timpuri era considerat cu adevarat un handicap.

El a vrut să devină un jucător de Hockey, dar un accident urat i-a intrerupt visele.

Logodnica lui, Jennifer a pierdut copilul in a noua luna, la numai doi ani dupa aceasta intamplare ea a murit într-un accident de mașină.

Are o singură soră, care suferă de leucemie cu un prognostic de viață destul de nefericit.

Cel mai bun prieten al său River Phoenix a murit din cauza unei supradoze în urmă cu câțiva ani.

Cu toate aceste tragedii, inima lui ar fi putut sa se inraiasca, in schimb a devenit tot mai sensibil la suferintele oamenilor si niciodată nu a pierdut vreo ocazie de a-și ajuta aproapele când a putut.

Se spune că, atunci când a filmat filmul „The Lake House”, a auzit discuția dintre două menajere din garderobă; una dintre ele plângea pentru că si-ar fi pierdut casa dacă nu platea 20.000 de dolari, iar în aceeași zi Keanu a plătit suma de bani necesară în contul bancar al femeii.

A donat spitalelor sume uriase, pentru tratarea leucemiei.

Averea lui este stimata la cifra de 350 de milioane de dolari, insa continua sa traiasca intr-o casa modesta.

De ziua lui, Keanu a intrat într-o patiserie și a cumpărat o brioșă cu o singură lumânare pe ea, mâncând-o chiar în fața brutăriei și oferind cafea oamenilor care se opreau să vorbească cu el.

Mă face să cred că acest băiat bun își compensează tristețea lui încercând să îi facă pe alții fericiți, cel puțin.

Nu știam acest aspect al lui, doar credeam că este un actor foarte fain, un bărbat cu o aură misterioasă în jurul lui, nu știam că este doar o persoană foarte bună, generoasă și neinteresată.

Dar faptele sale bune nu s-au terminat aici.

După ce a câștigat cifre astronomice pentru trilogia Matrix, actorul a donat peste 50 de milioane de dolari personalului care s-a ocupat de costume și de efectele speciale: adevărații eroi ai trilogiei, așa cum i-a numit el însuși.

De asemenea, a dat un Harley-Davidson pentru fiecare dintre cascadori, o cheltuială totală de peste 75 de milioane de dolari.

Pentru multe filme de succes (The Devil’s Advocate cu Al Pacino și Rezervele cu Gene Hackman, de exemplu) a taiat din cachetul sau chiar si cu 90% pentru a permite producției să angajeze o altă stea mare de cinema pentru a interpreta un rol impreuna cu el.

Nu durează mult să înțelegem că banii nu sunt de fapt tinta lui, si nici succesul și setea megalomaniacal care, de obicei, îi atacă pe actorii de calibrul său .

În 1997, unii paparazzi l-au surprins intr-o dimineață în compania unui vagabond din Los Angeles, ascultandu-i poveste vieții timp de câteva ore.

Majoritatea vedetelor când fac un gest caritabil o declară tuturor mass-media, profitând de ocazie doar pentru a face publicitate falsă.

Keanu Reeves nu a declarat niciodată ca face caritate nu doar din cauza principiilor morale ci pentru faptul că știe adevărata valoare de a-i ajuta pe ceilalți, chiar dacă uneori dedicandu-le din timp ca sa-i asculte.

Acest om mi-a arătat și sper tuturor celor care vor citi acest articol că valoarea care îl face pe om mai mare este bunătatea și simplitatea lui.

Keanu Reeves a reușit să meargă mai departe, arătând că se pot face mai multe, fiind un om unic, avand acel ceva in plus, pe care atât de mulți nu îl au și mulți alții nici măcar nu știu ce este, un dar care în epoca mea este pe cale de dispariție: smerenia.

Keanu Reeves reprezintă cu adevărat omul trezit. Istoria sa pământească trece prin durere și jale. Însa el reușește să mearga mai departe, parcurgând multe filme, inclusiv, MATRIX, care vorbește despre o umanitate care doarme și trebuie să se trezească …

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Kalank: O poveste de dragoste

Viețile a șase personaje enigmatice se împletesc în timp ce caută dragoste, dar ele vor fi despartite de dihotomia dintre cele două lumi ale orasului Husnabad, un oraș din nordul Indiei. Kalank este o dramă în limba indiană din 2019, regizată de Abhishek Varman, produsă de Karan Johar, Saijid Nadiadwala […]

Inscrie-te la News