Test tibetan care dezvăluie despre cine sunteți cu adevărat

starmagazin.eu
Read Time2 Minutes, 6 Seconds

Acorda-ti un moment pentru tine, relaxeaza-te și încerca  un test care se joaca cu inconștientul tău .
Trebuie doar sa răspunzi la  trei întrebări elaborate de tradiția tibetană , fără sa te gândesti prea mult, ci să te bazezi pe primul impuls, și apoi să vezi cum combinația acestor răspunsuri îți poate  spune ceva despre tine .

Pentru comoditate, vă sugerăm să luați  un pix(creion) și hârtie înainte de a te aseza confortabil …

Punctul 1

Imaginează-ți că în fața ta sunt aceste cinci animale: un porc, un tigru, o vacă, un cal și o oaie. Acum decideți în ce ordine să le aranjați, mental sau pe foaia de hârtie.

Punctul 2

Încercați să descrieți fiecare dintre elementele menționate în această listă.

  • O cafea este …
  • Marea este …
  • Un câine este …
  • Un șoarece este …
  • O pisică este …

Punctul 3

Gândește-te la cinci persoane din viața ta care sunt deosebit de importante pentru tine. Scrieți-le numele și asociați-le pe fiecare cu o culoare dintre acestea: galben, verde, portocaliu, roșu și alb.

Iată ce vă dezvăluie răspunsurile …

Răspunsul la prima întrebare trebuie citit astfel: vaca vă simbolizează cariera, tigrul stima de sine, oaia reprezintă iubirea, calul familia și porcul banii. Ordinea în care ați plasat animalele corespunde  gradului de importanță pe care  îl atribuiți fiecăreia dintre aceste sfere.

Al doilea răspuns dezvăluie  ceva despre felul în care vezi viața : felul în care ai definit câinele reprezintă personalitatea ta, ceea ce ai scris despre pisică privește personalitatea partenerului tău, ideea pe care o ai despre șoarece dezvăluie ce gândești tu despre dușmani, definiția pe care ai dat-o la cafea spune ceva despre relația ta cu sexualitatea și în cele din urmă ceea ce ai scris despre mare indică viziunea ta generală asupra vieții.

Culoarea pe care ai asociat-o cu oamenii la care te-ai gândit îți dezvăluie  atitudinea față de ei : galbenul dezvăluie o persoană care ți-a influențat atât de mult viața, portocaliu este pentru persoana pe care o consideri un prieten adevărat, roșul este pentru cineva pe care îl iubești cu adevarat, albul îți arată persoana pe care o simți cel mai aproape de persoana ta, iar verdele este asociat cu cel pe care nu-l vei uita niciodată …

Daca ti-a placut testul distribuie

Star Magazin

0 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la News