Voce și violoncel, videoclipurile muzicale ale lui Benedetta cu Hauser aduna milioane de fani pe internet

starmagazin.eu
Read Time55 Second

Benedetta Caretta , Paduana din Carmignano di Brenta – Italia , absolventă a liceului lingvistic, a studiat canto si jazz, în al cincilea an de conservator, precum și chitară și pian.

În 2010, când avea treisprezece ani, a câștigat a doua ediție de tinere talente Io Canto , primind o bursă care a determinat-o să participe la prestigioasa școală de canto și dans din New York Academy .

Din octombrie anul trecut a colaborat cu Stjepan Hauser, membru al cunoscutului grup 2cellos.


„Totul a început întâmplător, am început să facem videoclipuri. Neobișnuite o voce combinată cu un violoncel cu piese din diferite genuri. Publicului i-a plăcut mult si ne-a apreciat. Am continuat.”

Nu stim daca Benedetta si Hauser sunt un cuplu confirmat dar stim ca ne place sa-i vedem cantand impreuna.

😜

Si asa cum spune chiar Hauser pe profilul sau de Facebook “Her body fit right in my hands, ooh la la la…” – „Corpul ei se potriveste perfect în mâinile mele, ooh la la la …” 😜


1 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Povesti de succes ale romanilor de pretutindeni - Carmen Badan

Originară din România, Carmen și-a urmat visul american din copilărie și s-a mutat în Statele Unite în 1995 lăsând în urmă o afacere de modă de succes și o emisiune TV.După ce a lucrat în lumea modei, Carmen s-a interesat de industria imobiliară la sfârșitul anilor 1990 și s-a mutat […]

Inscrie-te la News