WAR: Războiul este unul dintre cel mai așteptat film indian de acțiune

Read Time2 Minute, 21 Second

Star Hrithik Roshan, Tiger Shroff și Vaani Kapoor; când teaserul a fost lansat, internetul a fost in flacari.

Student of the Year 2 – Star Tiger Shroff l-a numit întotdeauna pe Hrithik Roshan unul dintre cele mai mari inspirații ale sale. Actorul a primit în sfârșit șansa de a colabora cu asa numitul Zeul Grec al Bollywoodului, mulțumită realizatorului Siddharth Anand, care regizează filmul lor războiul – War. Le vom vedea in acest film si pe actrița Shuddh Desi Romance, Vaani Kapoor, în rolul principal precum și pe Ashutosh Rana, Anupriya Goenka și Dipannita Sharma în rolurile de susținere, filmul este numit cel mai mare spectacol de acțiune al anului și este programat să apara pe marile ecrane pe data de 2 octombrie.

War | Official 4K Teaser 

YRF

Movie Credits: Starring: Hrithik Roshan, Tiger Shroff, Vaani Kapoor Director: Siddharth Anand Producer: Aditya Chopra Background Track: ‘Equalizer’ Master & Publishing: SPM Music Release Date: 2 October 2019

Într-o discuție recentă cu DNA, Siddharth a dezvăluit cum Războiul este diferit de toate celelalte filme indiene. El a spus: „Nu cred că niciun film din India a petrecut mai mult de un an pentru a proiecta secvențe de acțiune. Am vrut să creez o extravaganță vizuală de pompare a adrenalinei non-stop pentru publicul indian și de peste hotare iar pentru acest fapt, a fost nevoie să acordăm peste un an coregrafiei secvențelor. Am avut patru regizori de acțiune care trăiesc și lucrează în diferite părți ale lumii și a fost important să-i colaboram cu ei despre cum putea sa fie realizat filmul Războiul, cel mai mare film de acțiune. Vrem ca publicul să fie mândru că un film indian poate face ceea ce oferă un acționar de la Hollywood cu buget mare. ”

Cei patru regizori cu care am colaborat sunt Paul Jennings, care a facut coreografia pentru The Dark Knight, San Andreas, Jack Reacher și Game of Thrones, Franz Spilhaus, pentru Safe House, Eye in the Sky, Death Race. Sea Young Oh, care a creat cascadoriile pentru Age of Ultron, Snowpiercer și Parvez Shaikh pentru Tiger Zinda Hai, Kesari, Mary Kom – cu totii s-au reunit pentru mult asteptatul film WAR.

Regizorul a mai adaugat: „Avem două dintre cele mai mari superstaruri de acțiune al filmului indian și pentru asta vrem sa ne ridicam cu succes la asteptarile oamenilor. Răspunsul la teaser ne-a validat efortul și sperăm că publicul va iubi și filmul. ”

„Războiul” o sa fie unul dintre cele mai uimitoare filme ale vremurilor noastre și i-am urmarit pe Hrithik și Tiger în șapte țări diferite si 15 orase. Iata cateva dintre cele 7 tari: Italia, Elvetia, Portugalia, India. A trebuit să călătorim în Australia pentru a filma unul dintre momentele cheie din film, ” a spus Anand într-o declarație.

Star Magazin

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Next Post

Credinta da putere gandului

In toate epocile, adeptii religiei le-au insuflat oamenilor sa creada in multe, in dogme sau in principii de baza sub forma unui crez, dar n-au reusit sa le spuna cum sa obtina credinta. N-au afirmat niciodata ca, credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin autosugestie. Intr-un […]

Inscrie-te la News